SmartEducation stelt voor: 

Hybrid Learning

Een belangrijke stap richting de ideale leerervaring op jouw maat!

Ontdek er alles over

Ontdek het hybride leslokaal!

  Hybrid learning sluit helemaal aan bij de veranderende wereld waarin we ons bevinden en bestaat uit een combinatie van digitale sessies en contactonderwijs. Om het grootst mogelijke leereffect te behalen, worden alle mogelijke leervormen geïntegreerd: van gezamenlijke offline sessies en groepswerken tot individuele e-learningmomenten.

 Offline zetten we voor de volle 100% in op beleving, het optimaal delen van kennis en interactie. Online kiezen we er dan weer bewust voor om je kleine hapjes kennis (in modules) aan te bieden? Je verwerkt de leerstof dus op eigen tempo, waar en wanneer je dat wil!

  

Steengoede 

online content

Opnames van theoriesessies, duidelijke praktijkvideo's op maat en heel wat extra materiaal waar je op kan terugvallen: het wordt allemaal gebundeld in één elektronische leeromgeving!

Maandenlange toegang tot videomateriaal

Ga je stap voor stap aan de slag, op je eigen tempo: via onze leeromgeving maken we dit mogelijk. Je krijgt maandenlang toegang tot alle online content! De ideale leerervaring op jouw maat. 

On- en offline live-sessies

Wil je ook de live interactie met docenten en deelnemers niet missen? Daar hebben we uiteraard een oplossing voor. In de Hybrid-learning formule voorzien we live-sessie om de leerervaring helemaal compleet te maken. 

Graag liet ik jullie even weten dat de nieuwe leeromgeving top is!

Heel handige tool die ik na corona graag blijf gebruiken. Merci!

Siel

Kinesitherapeute

  Het platform is een heel fijne manier om op je eigen ritme een bijscholing te volgen. Bedankt voor de ongelooflijke inspanning die jullie geleverd hebben!

Pieter-Jan

Manueel therapeut

Maak als eerste kennis met ons

elektronisch leerplatform.

Ontdek de unieke Hybrid Learning-experience en schrijf je in voor onze opleiding Temporomandibular Disorders van 28 januari 2021.

Een unieke blik achter de schermen van onze elektronische leeromgeving? Ontdek in onze video waar je je aan mag verwachten. Samen met docent Tzvika Greenbaum hebben we heel wat voor je in petto!

Blijf op de hoogte!

Volg ons op onze sociale mediakanalen, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Neem contact met ons op!

[email protected]

+32 468 02 97 19

Sluisstraat 79 • 3000 Leuven

Built with